Sponsoracties

Ook dit jaar doet onze vereniging weer mee met de Grote Clubactie maar nu met een gewijzigde opzet waardoor de kinderen slechts één keer langs de deur gaan en niet meer met geld over straat hoeven. Wij hopen en verwachten dat al onze jeugdleden mee zullen doen om zo onze vereniging van extra inkomsten te voorzien. Er gaat bij deze opzet van ieder verkocht lot € 2,31 naar onze vereniging wat wij heel goed kunnen gebruiken.

Hoe werkt deze methode in de praktijk?

Onze jeugdleden gaan met de verkoopboekjes langs de deur en noteren de gegevens van de lotenkopers in de verkoopboekjes. Een verkoopboekje bestaat uit 20 posities voor lotenkopers en 20 bedankbriefjes met deurzegels. De ingevulde verkoopboekjes worden op de woensdagmiddagen bij ons bestuurslid Evert Isken ingeleverd die voor de verdere afhandeling zorgt. Onze jeugdleden kunnen bij hem eventueel nog een verkoopboekje vragen om nog meer loten te verkopen. De Grote Clubactie incasseert éénmalig het bedrag bij de lotenkopers die de lotnummers op zijn/haar bankafschrift ontvangt.

Alle lotenverkopers kunnen prachtige prijzen winnen; zie de verkoopboekjes voor meer informatie. Voor uitleg van het verkoopboekje volgt u deze link:

https://youtu.be/eHUihwL9pkk

Het bestuur van Amstels Gymnastiek Vereeniging is dankbaar voor uw aller inzet en verwacht een vlekkeloos verloop van de Grote Clubactie.